onsdag den 4. april 2012

Kanelkage

Idag, har ungernes faster fødselsdag (tillykke Jeanette) - det blev fejret, med vel nok verdens bedste kage.
Og I skal ikke snydes for at smage den -her får I opskriften, og så er det bare at komme i køkkenet :)


Dejen:125g Smeltet smør/magarine
400g Sukker
400g Mel
4 tsk stødt kanel
2 tsk natron
½ l. Kærnemælk

Glasur:50g Smeltet smør/magarine
250g Flormelis
2 tsk Vanille
1 spsk kakao
4 spsk Varm stærk kaffe

Fedtstof og sukker røres godt sammen. Herefter røres mælken i.
Bland mel, kanel og natron, og tilsæt det.
Rør dejen godt sammen, og kom den i en smurt bradepande.
Kagen bages i ca. 30min. ved 200*.
Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren.

Tip til servering: Nødder - halve, friske jordbær - eller som på billedet, lidt vanillepulver


.. Vi modtog (dvs. kæresten min, gjorde) det fineste gækkebrev... Og hold da op hvor er det svært at gætte, hvem som har sendt det -ganskevist, har vi en idé, meeen man kan jo aldrig vide ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar