lørdag den 7. november 2020

Bankgodkendelse

I August konstaterede sukkerfabrikken at tidshorisonten for et svar vedrørende køb, nok ville være 2-3måneder, grundet sommerferie.

Der gik både to og tre måneder - derefter gik der tre måneder yderligere. 


Februar 2020:
Efter seks måneder valgte vi at skrive til vores kontakt igen, om han havde hørt fra 'Tyskland' (dem der ejer Nordic Sugar er tyskere). Få dage efter fik vi svar om at de havde været igennem organisationsændringer - han mente godt at et salg kunne blive godkendt og vi aftalte derfor at vi ville gå igang med salg af egen bolig, mens han fik undersøgt færdigt.

Egentlig havde vi ikke haft modet til at sælge lejligheden når handlen, med huset, var så usikker og vi ikke rigtig havde en 'plan b', men i mellemtiden fra august til februar var min mor blevet meget syg og havde ikke længere komme op af vores trapper. Vi var enige om at selvom at fremtiden var uvis var vi nu sikre på at lige meget hvad skulle vi 'ned til jorden' - om end min mor forhåbentlig skulle blive rask igen, så ved man jo aldrig hvad fremtiden ville bringe og vi var enige om at vi skulle bo et sted hvor alle kunne komme på besøg lige meget hvad.

 

April og maj 2020:
Godkendelsen til salg af pumpestationen blev godkendt af 'Tyskland' og pludselig havde Nordic Sugar 'travlt' med et salg - vi fik besked om at hvis ikke vi kunne købe inden længe, skulle ejendommen til salg gennem ejendomsmægler.
Vores egen bolig kom til salg i April men hvis 'Tyskland' havde travlt så havde vi jo også travlt, så vi kontaktede hurtigt banken for at høre om muligheden for at købe pumpestationen før vi havde solgt.
.
I slutningen af april kom vi til enighed med Nordic Sugar om prisen på ejendommen og få dage efter, i starten af maj ringede vores bankdame med godt nyt - vi måtte købe vores drømmehus selvom vi ikke havde solgt lejligheden!

 

Vi aftalte at vi ville holde købet som en hemmelighed for os selv indtil vi havde skrevet under, men vi tog børnene med ned for at se 'herligheden' og høre hvad de syntes (uden at de vidste at vi faktisk var 'igang' med at købe).

Men at købe en gammel pumpestation kan tage sin tid og medføre nogle overraskelser 
- det fortæller jeg mere om en anden dag :)

 












Ingen kommentarer:

Send en kommentar