fredag den 28. april 2017

Sådan en herlig dag skal jo foreviges

Til at starte med havde vi talt om at spare på fotograf-posten og nøjes med at bede vores gæster om at tage ekstra billeder, men da der poppede et tilbud op på facebook om at blive fotograferet i kirke + valgfri location efterfølgende (til en god pris - mod at billederne måtte bruges til reklame bagefter) så blev planen ændret.
Forud for brylluppet havde vi et møde med Karsten hvor vi afstemte forventninger - og ideer. Allerede ved første møde var vi sikre på at have taget den rigtige beslutning.

Som tiden gik og planlægningen tog til, ændrede brylluppet sig lidt fra at være et budget bryllup til at blive et 'det kan vi da ikke undvære' og 'det skal vi da også have med' -bryllup. Økonomien skal vi slet ikke tale om, men jeg kan sige at jeg er glad for at vi ikke sparede på noget (!)
Nå men back to the point. Brylluppet voksede sig større og vi besluttede at vi derfor ikke kunne leve uden en fotograf til at forevige vores gæster. Valget faldt på Hannah, som vi kender gennem Luccas børnehave hvor hun både er mor og (en fantastisk) 'husfotograf'.

Hannah vender vi tilbage til, for først og fremmest tog vi jo i kirken hvor Karsten skød nogle fine billederEfter kirken kørte vi mod den location vi havde valgt.
For at gøre en lang historie kort havde jeg mailet med en mand der har den fedeste rustikke location i en gammel fabrikshal. Manden havde 8mdr før skrevet 'du skriver bare en mdr. i forvejen, så ved jeg om der er ledigt'. Mdr. inden skrev jeg så med manden, som var lidt uklar i meldingen men dog var hans sidste mail et spørgsmål om hvad tid vi kom - det tog jeg som en bekræftelse... Jeg tog fejl !
Da vi ankom til location var der helt slukket og døren var låst. PIS !Der fik vi godt nok travlt med at tænke i en pludselig plan B.
Vi blev enige om at sætte kurs mod en lille havn som har en virkelig smuk natur - fine omgivelser til bryllupsbilleder, og dog ikke det jeg havde håbet på. Jeg havde virkelig drømt om den der fede kontrast af det rustikke mod vores fine bryllupsoutfit.


Der stod vi så - smilede og kyssede på kommando foran flotte buske og ude på den fine lille badebro - kun en anelse ærgrelige over at plan A gik i vasken.
Lige der hvor vi parkeret havde jeg spottet en murstensbygning som kunne give, om ikke andet så ihvertfald en smule rustik stemning. De andre var med på planen og så fik vi hurtigt skudt et par billeder der.
Karsten havde så spottet et andet 'rustikt' spot - nemlig en ladbygning der var under istandsættelse. Karsten viste os et stillads vi kunne gå op på hvor han kunne tage et par billeder.
Men mer' vil have mer' og da jeg først var kommet op på stilladset kunne jeg se at bygningen var helt tom inden i - og så måtte jeg jo lokke de andre til at gå med mig ind.
Jeg er fuldstændig vild med de billeder Karsten fik taget af os i den gamle ladbygning 
Hvis I vil se mere til hans arbejde så kig her Karstenmeyer.dk

Efter den (lidt længere) tur, kørte vi tilbage til receptionen hvor Hannah allerede havde taget en masse billeder af både feststed, reception og gæster.
Da vi kom var Hannah med til at tage billeder af at vi åbnede gaver og spiste bryllupskage.
Ovenstående får I dog ikke nogle billeder af nu, for jeg synes både at pynt og al det spiselige kræver et bogindlæg for sig selv :)
Inden Hannah kørte fra os igen, lokkede vi hende med om i den fine store have som hører til Godset.
Vi fik taget billeder af alle brudepiger med deres partnere - Gom og forlover - brud og brudepiger - forældrebilleder - søskendebilleder og lidt andet. Jeg tilføjer et udsnit nedenfor


Er I interesseret i at se mere til Hannahs arbejde så tjek Kidzphoto

Ingen kommentarer:

Send en kommentar