lørdag den 29. april 2017

Reception - bon appetit

Jeg har faktisk kun været til et enkelt bryllup i hele mit voksen-liv, men vi var begge enige om at opbygningen af vores bryllup skulle være som opbygningen af det bryllup.
Vi ønskede en reception efter vielsen, hvor der almost var åben for anyone og hvor børnene kunne være med. Børnene skulle nemlig ikke være med til aftenens fest - når man har fire af slagsen ved man udemærket at fokus ikke ville komme til at ligge på kærlighed men på børn.
Vi endte med ca. 60 gæster til receptionen og folk havde heldigvis fortalt at de kom, sådan at vi kunne planlægge ift. lidt godt til ganen :)

Da vi ankom til receptionen, efter at have været ude at få taget billeder, blev vi mødt af en ris-regn.
Kirken havde frabedt sig ris og vi havde derfor sørget for små sæbebobler dertil.
Min mor havde dog i al hemmelighed sørget for små risposer til alle - sådan en lille traditionel bryllupsdetalje som jeg ikke anede at jeg ville blive så glad for, men det gjorde jeg. I det hele taget er jeg meget rørt over den hjælp vi fik til forberedelser og alle de tanker folk havde gjort sig før brylluppet - for at glæde os (her taler vi ikke om pyntning af vores hus med ris og toiletpapir, undertøj i fryseren osv... - ej okay, det hører sig også til)Vi havde handlet ind til tapas (og min søde svigerinde bagte det lækreste foccaciabrød mens hun gjorde sig klar om morgenen - hvor er vi i grunden heldige)
Serveringspersonalet havde pyntet baren fint op til et en lille ta' selv bar som folk var startet på mens vi var ude at blive foreviget på fotoshoot.


         

Foruden tapas, havde vi også anrettet en lille slikbuffet. Sådan en slikbuffet har jeg længe drømt om at lave så der var intet overladt til tilfældighederne - slikket var indkøbt efter udvalgte farver og det var stillet klar i diverse glas/fade med træskeer i, så serveringspersonalet kun skulle fjerne poserne #kontrolfreak tænker I nok... True 


Der var slik i massevis - også efter brylluppet - og det har med garanti været dyrt og unødvendigt, men det var en detalje jeg ikke ville have undværet. Slikposerne bestilte jeg på ebay og så lavede jeg små mærkater til, printede og limede på. Der var to forskellige tekster "love is sweet - take a treat" som I kan se her, og nogle hvor der stod "oh sweet sweet love". 
 Ken er falster-barn og jeg er fra lolland, så vi har begge lært at elske Gammel Have. Det gode ved drinken ift. velkomstdrink, var at børnene kunne få nøjagtigt det samme som de voksne - blot uden alkohol - og når man har store børn er det altså enormt vigtigt (for dem) at de ikke får serveret noget der synligt er anderledes.

Vi ønskede at åbne gaver til receptionen sådan at alle gæster kunne være med til at se.
Bryllupskagen ønskede vi også at servere til receptionen - jeg tror af en eller anden grund, at folk sætter mere pris på kage efter to glas velkomstdrinks end efter to flasker rødvin - eller sådan noget ;-)Kagen var lavet af en sød og dygtig dame som min søster kender - vi havde valgt en ferrero rocher mousse samt en syrlig mousse (vidst nok noget lime, men det husker jeg ikke helt)
Kagen var smurt ind i smørcreme for at give et rustikt look og pyntet med lidt fjer da begge disse elementer var gennemgående gennem hele brylluppet.
Den lidt skæve cake-topper er et lille DIY projekt af nogle plastik bogstaver der er limet sammen og limet på pinde... Det var meningen at den skulle være lidt lavere, cake-topperen, men det kunne serveringspersonaet jo ikke vide da de satte den i :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar