fredag den 18. marts 2016

Bryllupsinvitationer

You are invited to witness the beginning of a lifelong lovestory
Jeg faldt over citatet under min bryllups-googling en gang i Januar måned, det stod lidt anderledes skrevet og til en anden kontekst. Jeg gemte det - jeg synes nemlig at det er SÅ rammende og perfekt til vores dag. For det er kærlighedens dag ♥ Det er ikke som sådan den dag vi  siger ja til hinanden og viser alle andre at vi har tænkt os at være sammen for evigt og altid. Vi er vilde med hinanden - på sådan en hverdagsagtig måde med to/fire børn - og jeg tror ikke at der er nogle der tvivler på at vi vil hinanden nu og i fremtiden. Altid, hvis fremtiden vil som vi vil (...for man kan jo altid filosofere over begrebet 'altid', men det behøver vi vidst ikke her)

Citatet fik lov at pryde forsiden af indbydelsen på en lille grøn cirkel af karton, sat fast i noget hvidt snor og suppleret af to fjer (fjerene er købt på ebay - kartonet og papir er tidligere nævnt i dette indlæg)


Indbydelsen er lavet som en 'mappe' hvor der når du åbner er en lomme med indstiks-papirer med de vigtigste info -og lidt bonus :) og på den anden side en lille invitationstekst.
Det er Ken der har valgt design. Jeg viste ham mange forskellige men han syntes bedst om denne - den er også fin men hvor har jeg dog bandet den lomme langt væk mange gange....

...in the making1 kommentar:

  1. Sikke en skøn tekst at starte invitationen med ... genialt
    God dag

    SvarSlet