▲ Ca. 20-25 chili cheese tops.
400 gram cheddar ost
6-7 syltede jalapeños
mel
rasp
4 æg
salt og peber
Først rives cheddar osten i en skål.
De syltede jalapeños skæres i rigtig små stykker (Hvis man er til det stærke så kom ekstra jalapeños i) Tilsæt derefter de hakket jalapeños ned i osten og tilføjer lidt salt og peber. Rør det godt rundt (brug hænderne). Tril små kugler ud af osten (da paneringen også giver lidt fylde, skal de ikke være for store).
Et tip når de skal rulles, kan være at bruge lidt væde fra de syltede jalapeños. Herefter trilles kuglerne i mel, dyppes ned i æg og dækkes til med rasp * 2 (Man skal dobbeltpanere dem, da osten kan nemt flyde ud når de skal frituresteges).
Til sidst steger man chili cheese tops'ene i en frituregryde ved 160 grader i 2-3 minutter - eller i en almindelig gryde med smagsneutral olie (vær obs. på at olien ikke bliver for varm)
Et lille ekstra tip er at man kan skifte jalapeños ud med løg - vola: Onion tops
God fornøjelse
Tak til min kollega Jim for at bruge mig som forsøgsperson - jeg vil snarest prøve opskriften selv, mon ikke det er noget som familien ville kunne lide :)
ÅRH! Elsker chili cheese tops.
SvarSlet- Anne