fredag den 18. maj 2012

Müslibarer -homemade

Jeg har lavet müslibarer med ungerne, og de blev så gode at I også lige skal have opskriften (som jeg btw, fandt hos Rikke.

Müslibar med chokolade
Ca. 10 stk

75g mandler
115g hasselnødder
100g dadler
85g havregryn
20g gojibær
5 spsk sirup
100g chokolade

Mandler og nødder hakkes fint, og dadlerne skæres i små stykker (herhjemme vandt dovenskaben, samt ungernes begejstring for minihakkeren, og alle tre dele blev ordnet i den) Alt, undtagen chokoladen blandes sammen.
Det er nemmest at blande det med hænderne da det klistrer godt.  Læg massen på et stykke bagepapir og læg et andet stykke bagepapir ovenpå, rul derefter med en kagerulle til den ønskede tykkelse på barerne.
Stil massen i køleskabet.
Når massen har stået på køl et døgns tid, skæres den i små barer og chokoladen smeltes og smøres på.
Stil derefter koldt igen indtil chokoladen er blevet fast.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar